Dagens fråga!




Uppdateringen har varit dålig! Jag vet! Men vi undrar över en liten sak.
Ni som gillar Twilight vet ju att det är 15-årsgräns på den filmen på biograferna. Vilket har lett till att mängder av yngre fans inte har kunnat se den innan den kom på dvd, och då visar det sig att den inte är läskig typ alls. Vad tycker ni om det? Tycker ni att det är rätt att sätta 15-årsgräns på Twilightfilmerna? Varför/Varför inte?


Dagens fråga!

Tänkte att vi kunde börja med dagens fråga! Vi lägger alltså ut en fråga som ni får svara på i kommentarerna! Vi ska försöka göra det så ofta vi kan och om ni har något förslag på fråga vi kan diskutera får ni gärna skriva den till oss i kommentarerna! :)

Så.. första "Dagens fråga" lyder så här:
Efter att ha läst twilightböckerna och sätt första filmen kan man ju undra varför dessa vampyrer inte skulle finnas... Det kanske gömmer sig någonstans i befolkningen.. vem vet? Vad tror ni? Finns dom på riktigt eller är de bara påhittade?

Edward_Cullen.jpg edward cullen image by redy2accomplish
Are they true..?


Rob och Kristen ett par?



Smaskigt skvaller på ingång! Rob och Kristen har setts checka ut från ett hotell tilsammans, efter vad journalisterna kallar "en het natt"! Och kvällen innan så sågs de äta en romantisk middag på en lyxig restaurang. Det är ju toppen. För visst är det bättre att de blir ihop med varandra än väljer någon som bara är intresserad av deras utseenden. De känner ju verkligen varandra också! Om ryktena är sanna så hoppas jag att det går vägen! Eller vad tycker ni?



Söta tillsammans!

Underbara bilder









Är de inte underbara!? Ni har säkert sätt de flera gånger innan men jag skulle kunna titta på dom flera tusen gånger och jag gissar att ni tänker ungefär samma!

Fråga till er läsare:
Vilken film tror ni kommer vara bäst? Twilight eller New Moon?

//E

TRAILERN ÄR HÄR!

Förlåt om vi är sena med inlägget, men ingen av oss har haft tid, men här kommer i alla fall "New Moon" trailern! Kanske många av er redan har sett den, men några gånger till skadar ju inte precis, håller ni med?!
Äntligen!

//E

RSS 2.0